nisma të presidentit të republikës për fenomenin e dhunës në familje

admin

4 shtator 2017 ditët e fundit opinioni publik u trondit nga një krim mizor i kryer ndaj gjyqtares fildez hafizi. fenomeni i dhunës në familje është një plagë e madhe dhe tepër e ndjeshme në shoqërinë shqiptare. përpjekje të vazhdueshme … l

2017-09-04 07:38:27  

presidenti meta i dërgon mesazh atit të shenjtë, papa françeskut me rastin e 1-vjetorit të shenjtërimit të nënë terezës

admin

4 shtator 2017 “shenjtëria juaj, me rastin e njëvjetorit të shenjtërimit të nënë terezës së kalkutës kam kënaqësinë dhe privilegjin e veçantë t’ju shpreh mirënjohjen e sinqertë, në emër të popullit shqiptar, për lartësimin mbarëbotëror të simbol

2017-09-04 04:48:04  

presidenti meta uron të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së kurban bajramit

admin

1 shtator 2017 presidenti i republikës sh.t.z ilir meta zhvilloi një vizitë në selinë e komunitetit mysliman shqiptar në tiranë me rastin e festës së kurban bajramit. gjatë kësaj vizite presidenti meta u prit nga kryetari i komunitetit mysliman

2017-09-01 06:38:17  

presidenti meta uron të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së kurban bajramit

admin

1 shtator 2017 presidenti i republikës sh.t.z ilir meta zhvilloi një vizitë në selinë e komunitetit mysliman shqiptar në tiranë me rastin e festës së kurban bajramit. gjatë kësaj vizite presidenti meta u prit nga kryetari i komunitetit mysliman

2017-09-01 06:38:17  

presidenti meta uron të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së kurban bajramit

admin

1 shtator 2017 presidenti i republikës sh.t.z ilir meta zhvilloi një vizitë në selinë e komunitetit mysliman shqiptar në tiranë me rastin e festës së kurban bajramit. gjatë kësaj vizite presidenti meta u prit nga kryetari i komunitetit mysliman

2017-09-01 06:38:17  

presidenti meta dënon me forcë vrasjen barbare të gjyqtares hafizi

admin

31 gusht 2017 presidenti i republikës, sh.t.z. ilir meta dënon ashpër vrasjen barabare të gjyqtares fildes hafizi. kjo vrasje mizore është një alarm për shoqërinë shqiptare, thirrje për të gjitha strukturat e mekanizmat e shtetit e shoqërinë civ

2017-08-31 12:02:53  

presidenti meta dënon me forcë vrasjen barbare të gjyqtares hafizi

admin

31 gusht 2017 presidenti i republikës, sh.t.z. ilir meta dënon ashpër vrasjen barabare të gjyqtares fildes hafizi. kjo vrasje mizore është një alarm për shoqërinë shqiptare, thirrje për të gjitha strukturat e mekanizmat e shtetit e shoqërinë civ

2017-08-31 12:02:53  

presidenti meta dënon me forcë vrasjen barbare të gjyqtares hafizi

admin

31 gusht 2017 presidenti i republikës, sh.t.z. ilir meta dënon ashpër vrasjen barabare të gjyqtares fildes hafizi. kjo vrasje mizore është një alarm për shoqërinë shqiptare, thirrje për të gjitha strukturat e mekanizmat e shtetit e shoqërinë civ

2017-08-31 12:02:53  

presidenti meta dënon me forcë vrasjen barbare të gjyqtares hafizi

admin

31 gusht 2017 presidenti i republikës, sh.t.z. ilir meta dënon ashpër vrasjen barabare të gjyqtares fildes hafizi. kjo vrasje mizore është një alarm për shoqërinë shqiptare, thirrje për të gjitha strukturat e mekanizmat e shtetit e shoqërinë civ

2017-08-31 12:02:53  

presidenti meta dekreton emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike

admin

d e k r e t për emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike në mbështetje të nenit 92, shkronja “g” dhe 93 të kushtetutës së republikës së shqipërisë, si dhe të nenit 39, pika 8, të ligjit nr. … lexo më shumë U

2017-08-31 09:56:12  

presidenti meta dekreton emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike

admin

d e k r e t për emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike në mbështetje të nenit 92, shkronja “g” dhe 93 të kushtetutës së republikës së shqipërisë, si dhe të nenit 39, pika 8, të ligjit nr. … lexo më shumë U

2017-08-31 09:56:12  

presidenti meta dekreton emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike

admin

d e k r e t për emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike në mbështetje të nenit 92, shkronja “g” dhe 93 të kushtetutës së republikës së shqipërisë, si dhe të nenit 39, pika 8, të ligjit nr. … lexo më shumë U

2017-08-31 09:56:12  

presidenti meta dekreton emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike

admin

d e k r e t për emërimin e rektorit të akademisë së studimeve albanologjike në mbështetje të nenit 92, shkronja “g” dhe 93 të kushtetutës së republikës së shqipërisë, si dhe të nenit 39, pika 8, të ligjit nr. … lexo më shumë U

2017-08-31 09:56:12  

shefi i shtabit të përgjithshëm të fa-ve, gjeneral brigade bardhyl kollçaku betohet para presidentit meta

admin

30 gusht 2017 në institucionin e presidentit u zhvillua sot ceremonia solemne e betimit të shefit të ri të shtabit të përgjithshëm të forcave të armatosura të republikës së shqipërisë, gjeneral brigade bardhyl myrteza kollçakut para presidentit

2017-08-30 08:13:00  

shefi i shtabit të përgjithshëm të fa-ve, gjeneral brigade bardhyl kollçaku betohet para presidentit meta

admin

30 gusht 2017 në institucionin e presidentit u zhvillua sot ceremonia solemne e betimit të shefit të ri të shtabit të përgjithshëm të forcave të armatosura të republikës së shqipërisë, gjeneral brigade bardhyl myrteza kollçakut para presidentit

2017-08-30 08:13:00  

中国古代文学 Global world news developer online documents developer online toolset Global E-commerce Global world images