германски „маркардт“ отвори фабрика во велес, ќе вработи 600 лица

katerina.stojanovska

велес, 7 октомври, 2015 | германската компанија „маркарт“ официјално ја отвори својата фабрика во македонија во индустриската зона караслари во велес. во фабриката која се протега на 15.000 метри квадрати веќе работат 170 од планираните 600 вра

2015-10-06 06:00:00  

германски „маркардт“ отвори фабрика во велес, ќе вработи 600 лица

katerina.stojanovska

велес, 7 октомври, 2015 | германската компанија „маркарт“ официјално ја отвори својата фабрика во македонија во индустриската зона караслари во велес. во фабриката која се протега на 15.000 метри квадрати веќе работат 170 од планираните 600 вра

2015-10-06 06:00:00  

американската компанија „леар“ објави инвестиција во македонија

katerina.stojanovska

скопје, 19 мај, 2015 | корпорацијата леар, водечкиот глобален набавувач на автомобилски седишта и системи за електрична дистрибуција, денес ги објави своите планови да отвори нова фабрика во македонија во која ќе бидат ангажирани околу 2.000 ра

2015-05-18 06:00:00  

американската компанија „леар“ објави инвестиција во македонија

katerina.stojanovska

скопје, 19 мај, 2015 | корпорацијата леар, водечкиот глобален набавувач на автомобилски седишта и системи за електрична дистрибуција, денес ги објави своите планови да отвори нова фабрика во македонија во која ќе бидат ангажирани околу 2.000 ра

2015-05-18 06:00:00  

германска компанија отвори контакт центар во македонија, најавени 100 вработувања

katerina.stojanovska

скопје, 12 март 2015 (макфакс) | германската компанија viox-dialog деновиве отвори контакт центар во скопје, во кој до крајот на годината има намера да вработи 100 лица со познавање на германски и англиски јазик за опслужување на тековни и идни

2015-03-11 07:00:00  

германска компанија отвори контакт центар во македонија, најавени 100 вработувања

katerina.stojanovska

скопје, 12 март 2015 (макфакс) | германската компанија viox-dialog деновиве отвори контакт центар во скопје, во кој до крајот на годината има намера да вработи 100 лица со познавање на германски и англиски јазик за опслужување на тековни и идни

2015-03-11 07:00:00  

маркарт ќе вработи 600 лица, саем за вработување на 4-ти октомври

katerina.stojanovska

скопје, 23 септември 2014 (курир) | процесот на вработување во германската компанија маркарт во велес веќе започна, а на 4-ти октомври во велес ќе се одржи и посебен „ден за вработување“ , на кој сите заинтересирани кандидати ќе можат да добијат

2014-09-22 06:00:00  

маркарт ќе вработи 600 лица, саем за вработување на 4-ти октомври

katerina.stojanovska

скопје, 23 септември 2014 (курир) | процесот на вработување во германската компанија маркарт во велес веќе започна, а на 4-ти октомври во велес ќе се одржи и посебен „ден за вработување“ , на кој сите заинтересирани кандидати ќе можат да добијат

2014-09-22 06:00:00  

школски прибор и ручек за децата на вработените во „кромберг и шуберт”

katerina.stojanovska

скопје, 25 август 2014 | по повод почетокот на новата учебна година, германската компанија “кромберг и шуберт “ денеска организира посета за децата на вработените во фабриката, која се наоѓа во индустриската зона “жабени” во битола read more

2014-09-22 05:48:04  

школски прибор и ручек за децата на вработените во „кромберг и шуберт”

katerina.stojanovska

скопје, 25 август 2014 | по повод почетокот на новата учебна година, германската компанија “кромберг и шуберт “ денеска организира посета за децата на вработените во фабриката, која се наоѓа во индустриската зона “жабени” во битола read more

2014-09-22 05:48:04  

"ван хол најави проширување на производната линија и нови вработувања"

katerina.stojanovska

скопје, 12 мај 2014 (миа) | "белгиската компанија ван хол го произведува 210-от автобус во фабриката во тирз скопје 2 во македонија. на официјалното пуштање во употреба на фабриката денеска во присуство на владиниот врв и гости од бизнис за

2014-05-19 11:59:04  

"ван хол најави проширување на производната линија и нови вработувања"

katerina.stojanovska

скопје, 12 мај 2014 (миа) | "белгиската компанија ван хол го произведува 210-от автобус во фабриката во тирз скопје 2 во македонија. на официјалното пуштање во употреба на фабриката денеска во присуство на владиниот врв и гости од бизнис за

2014-05-19 11:59:04  

"германската компанија „маркарт“ отвора фабрика во велес, нови 500 вработувања

katerina.stojanovska

скопје, 12 декември 2013 (миа) | германската компанија "marquardt gmbh", познат добавувач во автомобилската индустрија влегува на македонскиот пазар. ќе инвестира 35 милиони евра во изградба на погон за производство на делови за врвнит

2013-12-12 09:37:24  

"германската компанија „маркарт“ отвора фабрика во велес, нови 500 вработувања

katerina.stojanovska

скопје, 12 декември 2013 (миа) | германската компанија "marquardt gmbh", познат добавувач во автомобилската индустрија влегува на македонскиот пазар. ќе инвестира 35 милиони евра во изградба на погон за производство на делови за врвнит

2013-12-12 09:37:24  

Kiril Samardzioski

2012-09-12 10:18:45  

Kiril Samardzioski

2012-09-12 10:18:45  

кариера во кабинетот на министерот за странски инвестиции

министерот веле самак има потреба од аналитичари да го водат процесот на привлекување на најголемите глобални компании да инвестираат во македонија. read more

2012-09-12 07:18:45  

кариера во кабинетот на министерот за странски инвестиции

министерот веле самак има потреба од аналитичари да го водат процесот на привлекување на најголемите глобални компании да инвестираат во македонија. read more

2012-09-12 07:18:45  

зошто компаниите ја одбираат македонија македонија е конкурентна како кина и индија. добавувачи барате партнери или добавувачи? посетете ја нашата база на најголемите македонски добавувачи.     кои сме ние запознајте ги членови

2012-08-07 10:29:35  

зошто компаниите ја одбираат македонија македонија е конкурентна како кина и индија. добавувачи барате партнери или добавувачи? посетете ја нашата база на најголемите македонски добавувачи.     кои сме ние запознајте ги членови

2012-08-07 10:29:35  

中国古代文学 Global world news developer online documents developer online toolset Global E-commerce Global world images